+98 26 34408001
+98 26 34410083
EN
FR
  • slide1

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با آژانس تماس برقرار نمائید.

پیکاپ ویزا کانادا در آنکارا

بعد از درخواست ویزای کانادا، سفارت جواب را از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می کند. در صورت قبول شدن درخواست، متقاضی برای درخواست ویزا باید پرینت آن ایمیل را به همراهپاسپورت به سفارت کانادا در آنکارا ببرد. در صورت تمایل انجام این کار به صورت غیرحضوری نیز امکان پذیر است> برای این کار متقاضی باید فرم وکالت را به همراه مدارک مذکور به نماینده خود بدهد. لازم به ذکر است که در صورت اقدام به پیکاپ ویزا به صورت غیرحضوری حتماً بایدپاسپورت افراد بالای 18 سال امضا داشته باشد و دقیقاً با امضای داخل فرم وکالت تطبیق داشته باشد. مدارک لازم برای پیکاپ ویزاهای غیر مهاجرتی: پاسپورت به همراه امضای داخل آن، پرینت ایمیل سفارت، فرم وکالت به ضمیمه ی امضاوی که مطابق امضای پاسپورت باشد. مدارک لازم برای پیکاپ ویزای مهاجرتی: پاسپورت ها با امضا، پرینت ایمیل سفارت، دو قطعه عکس 3.5* 4.5  با پشت زمینه سفید، وارد نمودن قد و رنگ چشم تمام افراد متقاضی در صفحه ی آخر ایمیل، و امتضای متقاضی اصلی در صفحه ی آخر پرینت ایمیل.

مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا :

مدارک لازم برای پیکاپ ویزاهای غیر مهاجرتی: پاسپورت به همراه امضای داخل آن، پرینت ایمیل سفارت، فرم وکالت به ضمیمه ی امضائی که مطابق امضای پاسپورت باشد.

مدارک لازم برای پیکاپ ویزای مهاجرتی: پاسپورت ها با امضا، پرینت ایمیل سفارت، دو قطعه عکس 3.5* 4.5  با پشت زمینه سفید، وارد نمودن قد و رنگ چشم تمام افراد متقاضی در صفحه ی آخر ایمیل، و امضای متقاضی اصلی در صفحه ی آخر پرینت ایمیل.

ویزای توریستی:
ویزای توریستی کانادا سه نوع  است: ویزای تک ورود (single)، ویزای چند بار ورود (multiple)، ویزای 5 ساله (supervisa)


برای درخواست ویزای توریستی کانادا شخص می تواند به دو صورت اقدام کند:
درخواست کاغذی (draft): در این حالت از درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (نیازی به تایید دادگستری نیست)  آماده نموده و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت تحول دهد. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است. پس از تحویل مدرک و انجام انگشت نگاری درخواست او در سفارت ثبت می گردد و باید منتظر جواب بماند. لازم به ذکر است که هزینه ی ویزا باید از طریق کارت اعتباری، چک، و یا بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل شود. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند. در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 90 روز می باشد.
درخواست آنلاین: تنها تفاوت این حالت با حالت قبل در ثبت مدارک است که به صورت آنلاین انجام می شود. برای انجام درخواست آنلاین باید ابتدا یک حساب کاربری (GcKey login) در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کدکاربری (Cheklist Code)، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام کند. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی بک شماره ی پرونده دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، 50 روز در نظر گرفته شده است.
در هر یک از حالات فوق قبولی یا مردودی درخواست ویزا از طریق ایمیل به فرد متقاضی اعلام می شود. در صورت قبول شدن درخواست، سفارت از متقاضی می خواهد که پاسپورت را به همراه مدارکی که در همان ایمیل اعلام می کند، ارسال کند تا ویزای او در پاسپورت الصاق گردد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی (تک ورود (شش ماهه)، چند بار ورود (2 ساله))
کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)
دو قطعه عکس 6*4
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه سند شغلی
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری)
ترجمه سند ازدواج (اختیاری)
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):
ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که یکی از بستگان درجه ی یک آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا ارائه شود.