+98 26 34408001
+98 26 34410083
EN
FR
  • slide1

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با آژانس تماس برقرار نمائید.

پیکاپ ویزا انگلیس در آنکارا

حضور متقاضیان در روز مصاحبه جهت انگشت نگاری و تحویل مدارک الزامیست و سفارت انگلیس (WORLD BRIDGE )  اصل پاسپورت را از متقاضی دریافت میکند و روزی که مدارک آمادۀ پیکاپ هستند اصل تمامی این مدارک را نماینده ی رسمی این مرکز دریافت میکند.  به علت اینکه سفارت انگلیس اصل پاسپورت مسافر را نگه میدارد مسافران بدون پاسپورت و با دریافت برگۀ عبور از سفارت خانه های ایران واقع در آنکارا و استانبول میتوانند به ایران بازگردنند.

پیکاپ ویزا انگلیس در استانبول

حضور متقاضیان در روز مصاحبه جهت انگشت نگاری و تحویل مدارک الزامیست و سفارت انگلیس (WORLD BRIDGE )  اصل پاسپوت فعلی ، اصل پاسپورت های قبلی و اصل و ترجمه ی پاره ای از مدارک را از متقاضی دریافت میکند و روزی که مدارک آمادۀ پیکاپ هستند اصل تمامی این مدارک را نمایندۀ رسمی این مرکز دریافت میکند.  به علت اینکه سفارت انگلیساصل پاسپورت مسافر را نگه میدارد مسافران بدون پاسپورت و با دریافت برگۀ عبور از سفارت خانه های ایران واقع در آنکارا و استانبول میتوانند به ایران بازگردنند.

مدارک مورد نیاز برای پیکاپ ویزا انگلیس:

اسکن رسید بارکد دار سفارت انگلیس

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی

ویزای تحصیلی “انگلستان”

اگر شما قصد ورود به انگلیس جهت تحصیل یا ادامهُ تحصیل را در یکی از دانشکده یا دانشگاههای کشور انگلیس را در برنامه خود دارید باید بخاطر داشته باشید که محل تحصیل شما حتماً در لیست مراکز آموزشی – علمی مورد تایید وزارت کشور بریتانیای کبیر باشد.

رشته تحصیلی مورد متقاضی تحصیل در انگلیس  باید یکی از موارد ذیل باشد

دانشگاه معتبر مورد تایید وزارت کشور انگلیس به صورتی که متقاضی شهریه آن را پرداخت کرده باشد.

مراکز علمی و دانشگاههای خصوصی کشور انگلیس

مدرسه یا کالج خصوصی کشور انگلیس که در آن متقاضی شهریه کامل را پرداخت کرده باشد.

 در این موارد متقاضی تحصیل در انگلیس  باید یکی از موارد ذیل را رعایت کند:

 در رشته تحصیلی تمام وقت ثبت نام کرده باشد.

رشته مورد نظر شامل هفته ای 15 ساعت آموزش باشد.
رشته تمام وقت در یکی از دانشگاههای خصوصی

دانشجوی متقاضی ویزای انگلیس باید:

از قبل در یکی از دانشکده های انگلیس یا دانشگاههای معتبر دولتی یا خصوصی کشور انگلیس ثبت نام کرده باشد.
توانایی مالی جهت پرداخت هزینه های مربوط به تحصیل در انگلیس، شهریه و خوابگاه را داشته باشد

و
در پایان تحصیلات کشور انگلیس را ترک کند.

از اول سپتامبر 2007 ، تمامی متقاضیانی که خارج از اتحادیه اروپا قصد ورود به انگلیس جهت تحصیل را دارند باید قبل از ورود ، تقاضای ویزای دانشجویی کنند .

 شرایط تمدید ویزای دانشجویی در انگلیس:

  • دانشجو باید با ویزای معتبر و قانونی دانشجویی وارد کشور انگلیس شده باشد
  • دانشجو باید برای امتحان دادن مجدد وارد انگلیس شده باشد
  • متقاضی جهت فرصت های مطالعاتی در انگلیس باشد

کارت شناسایی برای اتباع بیگانه

از 25 نوامبر 2008، با توجه به قوانین مندرج و تصویب شده در کشور انگلیس ( گرفتن اثر انگشت و چهره نگاری ) ، متقاضیان تمدید ویزای دانشجویی از انگلیس باید با هماهنگی با وزارت کشور انگلیس نسبت به اثر انگشت و چهره نگاری اقدام کرده و کارت شناسایی دریافت کنند .

 نحوه استفاده از کارت شناسایی در انگلیس:

این کارت شناسایی به منزله اجازه اقامت قانونی و معتبر شما در انگلیس است. مقامات دولتی، کارفرمایان، مسئولین دانشکده و دانشگاهها برای امور دانشجویی و غیره باید این کارت را در اختیار داشته باشند. در صورت مسافرت به خارج از انگلیس، دانشجو باید کارت شناسایی را همراه داشته و در زمان بازگشت آن را به مسئول اداره مهاجرت انگلیس نشان دهند. نکته اینکه این کارت شناسایی جانشین گذرنامه نبوده و باید همراه آن باشد .

نکته آخر اینکه در صورت مفقود شدن کارت شناسایی، مراتب باید فوراً به وزارت کشور انگلیس اطلاع داده شده تا پس از بررسی های لازم المثنی صادر شود. در صورت عدم اطلاع به مقامات، صاحب کارت شناسایی ممکن است تا 1000 پوند جریمه نقدی شود.

در پایان تحصیلات کشور انگلیس را ترک کند.

ویزای ازدواج “انگلستان”

 طبق قوانین مهاجرت کشور و ادارهُ اتباع بیگانه بریتانیای کبیر ، شرایط و مقررات مهاجرت و ورود متقاضیان در گروه ازدواج به شرح ذیل می باشد :

زوج یا زوجه باید در زمان تسلیم تقاضانامه برای اخذ ویزا مقامات سفارت انگلستان را از قصد و تصمیم برای ادامه زندگی در این کشور مطلع کند. شرایط و مقررات کلی مهاجرت ایجاب می کند که شخص متقاضی قبل از تقاضای ویزا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد.

لازم به ذکر است که یکی از زوج یا زوجه باید اقامت قانونی در انگلستان را داشته و از منابع مالی و کمکهای دولتی و عام المنفعه (مگر افراد سیاسی) استفاده نکنند.

زوج و زوجه همدیگر را ملاقات کرده و با هم آشنا باشند.
زوج و زوجه قصد اقامت دائمی در انگلستان را داشته باشد.
محل سکونت برای اقامت زوج و زوجه در انگلستان از قبل هماهنگ شده باشد.
زوج و زوجه قصد اخذ کمکهای دولتی وعام المنفعه را نداشته باشند.

درصورت اخذ ویزا در مرحله اول و ورود به انگلستان زوج و زوجه می توانند نسبت به تمدید ویزا (2 سال ) اقدام و مجوز لازم را اخذ نمایند.

طبق قوانین و مقررات ادارهُ اتباع بیگانه اصلاحیه مورخ 27 نوامبر 2008 و برای جلوگیری از سوء  استفاده های احتمالی و ازدواج های اجباری، سن ازدواج برای زوج و زوجه از 18 به 21 افزایش کرده است و از این به بعد کسانیکه کمتر از 21 سال سن داشته باشند نمی توانند در این گروه تقاضای ویزا کرده و وارد انگلستان شوند.

بخاطر داشته باشید که “ چند همسری“  در بریتانیای کبیر مورد قبول و قانونی نمی باشد و فقط یک همسر می تواند تحت این عنوان تقاضای ویزا کند.

نکته آخر اینکه فرد متقاضی پس از اخذ ویزای ازدواج و ورود به انگلستان می تواند پس از مدتی تقاضای ویزای دائم و سپس تقاضای گذرنامه انگلیسی کرده واز مزایای اقامت بهره مند شود. جالب اینکه اگر زوج و زوجه بیش از 4 سال در خارج از انگلستان زندگی کرده باشند می توانند به یکباره تقاضای ویزای دائم در بریتانیای کبیر را تقدیم سفارت خانه این کشور کنند.

مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس جهت اخذ ویزای اقامت
  • پاسپورت جدید و قدیم متقاضی
  • شناسنامه متقاضی
  • عقد نامه
  • عکس ها و فیلم های مراسم عروسی
  •       پرینت های تلفن ( جهت اثبات ارتباط مسمتمر با همسر)
  •       تکمیل فرم درخواست ویزا، فرم اسپانسرشیپ و اخذ نوبت از سفارت انگلیس
  •       دوقطعه عکس 4*6 پشت سفید
مدارک ازاسپانسر یا دعوت کننده:
  •  کپی پاسپورت و اقامت اسپانسر(دعوت کننده)
  •   قرارداد اجاره + نامه ای ازصاحب خانه دال برقبول حضور همسر درخانه
  •  نامه شغلی، برگه مالیاتی، فیش حقوقی، شماره نشنال اینشورنس/بیمه ملی انگلستان

ویزای پزشکی “انگلستان”

 برای اطلاعات بیشتر با شماره 09122573901 تماس بگیرید

 

افرادی که جهت درمان پزشکی قصد ورود به انگلستان را دارند جهت اخذ ویزا باید دارای شرایط ذیل باشند

  •  شرایط و مقررات کلی قوانین مهاجرت در مورد آنان صادق باشد . 
  •  بیماری مسری و واگیردار که به سلامت جامعه صدمه می رساند را نداشته باشد . 
  •  طول دورهُ درمان نباید خیلی طولانی باشد . 
  •  هماهنگی لازم برای نوع درمان با پزشک یا متخصص انجام شده باشد . 
  •  پول کافی جهت پرداخت هزینه های درمان بدون دریافت کمک از منابع دولتی و عمومی را داشته باشد . 
  •  بیمار در پایان دوره درمان به کشور خود بازگردد.
شایان ذکر است که  در پذیرشی که شخص بیمار از دکتر معالج یا بیمارستان ارئه میکند میبایستی موارد زیر ذکر شده باشد
  1. نوع بیماری
  2. شیوه درمان
  3. هزینه درمان
  4. مدت درمان
 
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/visas-immigration/visiting/medical/

مدارک مورد نیاز جهت ورود به انگلستان در این گروه

 

  •  نامه یا اوراق پزشکی تایید شده از سوی پزشک یا متخصصی که نشان دهد هماهنگی لازم برای ادامه درمان انجام شده است.
  •  مدارک مالی و اوراق بانکی که نشان دهند توان مالی شخص بیمار برای پرداخت هزینه های درمان است .
  •  نامه از کارفرما که نشان دهد جهت انجام امور پزشکی و درمانی به شخص بیمار (کارمند) مرخصی داده است .
  •  در صورتیکه شخص خودفرما باشد باید اوراق مالی و برگه های شرکت که نشان دهندهُ فعالیت شرکت باشد را به همراه داشته باشد.
  •  مدارک یا اسناد زمین، خانه، مستغلات شخص بیمار و یا همسر بیمار ( یا پدر و مادر)
  •  مدارکی که نشان دهد شخص بیمار تمامی هماهنگی ها برای سفر از قبیل هتل یا محلی برای اقامت و … را انجام داده است.
  •  صورتحساب های بانکی شش ماه گذشته
  • در صورتیکه پزشک یا متخصص معالج تشخیص دهد که دوره درمان تمام نشده و بیمار هنوز نیاز به مراقبت و درمان بعدی دارد، می توان نسبت به تمدید ویزای پزشکی اقدام کرد. در اینصورت باید نام پزشک یا متخصص معالج، قبض های پرداختی، زمان شروع درمان و نوع پیشرفت در درمان و مدارک مالی که استطاعت بیمار در پرداخت را نشان می دهد را به ضمیمه به وزارت کشور ارسال کرد.